Palvelut ja hinnasto

Etsitkö innostavaa, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi kiinnostunutta muutos- ja hyvinvointivalmentajaa / personal traineria auttamaan tavoitteidesi saavuttamisessa? Onneksi olkoon, löysit juuri etsimäsi!

HINNASTO

1 ohjauskerta, esim. kuntosalilla tai kotona,
+ kirjallinen treeniohjelma 60€

sis. Yksijakoisen kuntosali- tai kotitreeniohjelman.

 

1 ohjaus- tai tapaamiskerta vapaavalintaisesti esim. kuntosalilla, ulkona tai kotona 45€

5 ohjaus- tai tapaamiskertaa vapaavalintaisesti esim. kuntosalilla, ulkona tai kotona 200€

10 ohjaus- tai tapaamiskertaa vapaavalintaisesti esim. kuntosalilla, ulkona tai kotona 350€

Kaverin kanssa liikkumaan- 5 tapaamiskertaa vapaavalintaisesti esim. kuntosalilla, ulkona tai kotona 150€ /hlö

 

6 kk valmennuspaketti – 220€/kk (yht.1320 €)

3 kk valmennuspaketti – 240€/kk (720 €)

sis. kuntokartoituksen, henkilökohtaiset harjoitusohjelmat, yhteisiä treenejä/tapaamisia viikottain, seurannan, viikkoraportit ja ruokavalio-ohjauksen. Ei sisällä ohjaajan mahdollisia sisäänpääsymaksuja kuntosalille tms.

 

Ravintoneuvonta 150€

sis. Ruokapäiväkirja-analyysin sekä parannusehdotukset x 2 sähköpostin välityksellä.

Ravintoneuvontaa voidaan tarvittaessa venyttää asiakkaan tarpeiden mukaan, sekä sisällyttää mukaan myös henkilökohtaisia tapaamisia.

Ravintovalmennukseni perustuu tasapainoiseen ruokavalioon, jonka asiakas itse oppii koostamaan, ja joka buustaa aineenvahduntaa toimimaan optimaalisesti. Laihdutusohjeita ei minulta siis saa, sillä olen todennut, että keho hakeutuu tasapainoiseen tilaan, kun se saa mitä tarvitsee. Laihduttaminen usein sotkee aineenvaihdunnan, joka lienee jo ennestään hidastunut, jos kroppaan on kertynyt ylimääräistä, varsinkin navan seudulle. Kun keho saa mitä tarvitsee, se toimii niin kuin se on suunniteltu, ja uskaltaa päästää myös irti keräämistään ylimääräisistä rasvavarastoista.

Ravintoneuvonta ohjaa asiakasta itseään oppimaan pikkuhiljaa koostamaan ruokavalion oikeanlaiseksi. Hitaus ja pikkuhiljaa tekeminen ovat avainasemassa elämäntapamuutoksia tehdessä. Mikäli valitset valmiin ohjelman, mitä luultavammin saat toki tuloksia, mutta muutokset eivät useinkaan jää pysyväksi. Mielessä ja ajattelussakin pitäisi tapahtua muutoksia, mikäli haluaa pysyviä tuloksia. Usein ihmiset jaksavat noudattaa ruokavaliota jonkin aikaa, mutta harvemmin siitä on pysyväksi elämäntavaksi.

 

Kysy myös ryhmätreenimahdollisuutta. Räätälöin mielelläni pienryhmälle sopivat liikuntaharjoitukset!

Voit tiedustella myös etävalmennusmahdollisuutta, mikäli kyseessä on yleinen elämänmuutos tai elämäntapamuutos. 

Ota yhteyttä: kasanenannamaria @ gmail.com

Poista sähköpostista ylimääräiset välilyönnit ennen kuin lähetät viestin.

Toimialueeni on Janakkala, Hämeenlinna sekä lähialueet ja etävalmennuksissa suomea puhuvat.


VALMENNUKSESTANI SANOTTUA 

”Olen sitä mieltä, että olet hyvin motivoitunut tehtävääsi, ja koulutuksen myötä ja työkokemuksiesi perusteella juuri oikealla alalla. Jutellessamme asioista, osaat selittää ne perustellen miksi näin ja näin tehdään. Liikunnalliset ohjeet olen saanut kirjallisina ja aina ensin sinun näyttäminä miten joku liike pitää tehdä. Lisäksi kiinnität hyvin huomion vääränlaiseen asentoon. Sinun ohjeilla on turvallista liikkua.”

”Parempaa ja itselle sopivampaa valmentajaa en olisi voinut mitenkään löytää.”

”Jo toista kesää peräkkäin kokoonnumme työpaikan porukan kanssa Anskun vetäminä liikkumaan ulkona. Anskun energinen ja positiivinen asenne tarttuu meidän jokaisen tekemiseen. Ryhmä koostuu eri ikäisistä (24-60 vuotiaisista) ja eri kuntoisista jäsenistä. Hienosti Ansku pystyy vetämään ryhmää, jossa kaikki pystyvät tekemään omilla kyvyillään ja intensiteetillään. Aina löytyy vaihtoehtoinen tapa myös liikerajoitteisille. Pienessä porukassa Ansku pystyy ohjaamaan henkilökohtaisesti oikeisiin liikkeisiin. Hiki tulee ja nauru raikaa. Kivaa tekemistä yhdessä!”