Hyvinvointivalmennus

VALMENNUSFILOSOFIANI

Olen Anna-Maria Kasanen. 32 vuotias FAF Personal Trainer®, kuntosaliohjaaja, hyvinvointivalmentaja, kokenut hoitoalan ammattilainen, hyvinvointi- ja matkabloggaaja sekä hyvinvoinnin tavoittelun mestari.

Olen harjoitellut murrosikäisestä saakka. Olen opiskellut, havainnoinut, tehnyt virheet itse, opetellut kantapään kautta ja opiskellut taas lisää. Näin sinun ei tarvitse käydä asioita vaikeimman kautta!

Kaikki toimintani perustuu tasapainon löytämiseen ja terveyden edistämiseen. On tutkittua tietoa, että keho pyrkii aina luonnostaan tasapainoon. Näin käy, kun annamme sille suotuisat mahdollisuudet siihen.

Olen todennut, että kaloreiden tai pisteiden laskeminen ja itsensä rääkkääminen ei johda haluttuun tavoitteeseen. En usko laihduttamiseen sen perinteisessä merkityksessä: syö vähemmän kuin kulutat. En usko liukuhihnavalmennukseen.

Minä uskon yksilöllisyyteen.

Uskon juuri sinulle sopivaan määrään oikeanlaista liikuntaa, kehonhuoltoa ja laadukasta ravintoa. Mielenhuoltoa ja sen kehitystä unohtamatta. Tiesitkö, että aivot ovat muokattavissa koko ihmisen eliniän ajan?

LÖYDÄ SUUNTA, SAAVUTA TASAPAINO

Näin hyvinvointi ja elämänvoima lisääntyvät. Varaa oma hyvinvointivamennus palvelut ja hinnasto-sivun alta.