Anna-Maria K:n tarina

Lämpimästi tervetuloa sivustolleni.

Olen Anna-Maria. 32-vuotias hyvinvointi- ja lifestylebloggaaja, FAF Personal Trainer®, hyvinvointi- ja elämänmuutosvalmentaja ja hoitoalan ammattilainen.

Tämä sivusto on omistettu hyvinvoinnille, matkailulle, uusille kokemuksille, liikunnalle, laadukkaalle ravitsemukselle, mielen kehittymiselle sekä tietenkin ihanalle, ihmeelliselle elämälle.

Blogin tarina alkoi jo silloin, kun blogien tarinat Suomessa pikkuhiljaa alkoivat. Vuonna 2008 julkaisin ensimmäisen blogini, hetken mielijohteesta. Sittemmin, vuosien kuluessa sisältö hioutui pinnallisesta meikkien, muodin ja kuluttamisen maailmasta kohti tärkeämpiä teemoja. Samaan tapaan on muuttunut kirjoittajansakin. Lannistuneesta ja vihaisesta täydellisyyden tavoittelijasta on kuoriutunut tiedostava, lempeämpi ajattelija. Hyvinvoiva, tasapainoisempi sekä kiitollinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja.

En osaa sanoa tarkkaa ajankohtaa, milloin muutosprosessini alkoi. Se saattoi olla vuosien takainen Intian matka, jolloin ymmärsin matkailun rikastuttavan vaikutuksen ihmisen mielelle.

Se saattoi olla se päivä, kun avasin Andreas Eenfeldin Ruokavallankumous-kirjan. Se päivä oli jonkinlainen lähtölaukaus valtavalle, edelleen kiihtyvälle oppimisen halulle ja tarpeelle kritisoida vallitsevia normeja.

Tai ehkä se oli vuosi 2008, kun aloitin bloggaamisen. Bloggaamisen vuoksi lähdin kyseenalaistamaan työtäni uupuneena hoitajana, kun sain purkaa tuntemuksiani tekstin muotoon. Aloitin matkan, joka on edelleen kesken.

Vai oliko kimmoke sittenkin hoitajan työni, kun näin miten hirvittävän huonosti ihmiset voivat?

Mikä ikinä olikaan se ensimmäinen heräte, olen siitä kiitollinen. Olen matkani aikana löytänyt ja rakentanut oma identiteettini. Tänä päivänä kokonaisvaltainen hyvinvointi on intohimoni. Haluaisin auttaa sinuakin löytämään oikean suunnan.

Tämä blogi ei ole se alkuperäinen, se sama jonka aloitin kuin vuonna 2008. Tämä on uusi alku, koska uskon, että on hyvä opetella päästämään irti vanhasta silloin, kun se ei enää palvele. Mikään ei muutu, jos mitään ei muuta.

Personal trainer

 

Tsekkaa myös Info. Sieltä löydät yhteystiedot.