Kosmetiikka, Uncategorized

Hyvä luonnollinen shampoo ja hoitoaine

helmikuu 8, 2018

Mistä hyvä luonnollinen shampoo ja hoitoaine?, kyselin lähtiessäni viimeksi reissuun, koska haluan vähentää päivittäistä kemikaalikuormaa.

– Et tule löytämään. Ei luonnonkosmetiikka pysty sellaiseen, vastattiin kun huutelin sellaisen shampoon ja hoitoaineen perään, jotka toimisivat auringon- ja meriveden kyllästämään surffitukkaankin.

Lähinnä kaipailin shampoossa hyvää levittyvyyttä sekä pesutehoa. Hoitoaineelta halusin apua takkutukan selvittämiseksi.

En lannistunut, vaan lähetin viestiä Natural Goods Companylle.

– Kyllä löytyy, kuului vastaus ja niin sain kahta eri merkkiä kokeiluun.

Ja hei. Olivat oikeassa. Toinen testaamani merkki oli nimittäin loistava. Ihastuin siihen siinä määrin, että haluan käyttää jatkossakin. Kyseessä on Madara, joka valmistaa korkealaatuisia luonnonkosmetiikkatuotteita.

Hyvä luonnollinen shampoo ja hoitoaineHaussa hyvä luonnollinen shampoo ja hoitoaine? Näitä minä voin suositella. Itse sain nämä kyseiset pullot testiin.

Hiukseni ovat liukkaat ja niissä on hiukan vaaleita raitoja. Vaalennuksen vuoksi ne takkuuntuvat varsinkin merivedessä.

Miehenikin käytti näitä. Hänellä on pitkät ja laineikkaat hiukset. Käsittelemättömät.

Tykkäsin tosi paljon tuotteiden tuntumasta. Shampoo levittyi ihanasti ja huuhtoutui hyvin. Hoitoainekin levittyi kiitettävästi. Surffipäivän jälkeen harjaa sai toki näyttää, mutta sanoisin hoitoaineen toimivan melkein yhtä hyvin kuin ne ei luonnontuotteet, joita olen tottunut käyttämään. Jes! Tuloksena oli sileät, kiiltävät ja varsinkin ihanan pehmeät hiukset.

– Käsittämätöntä. Sain harjattua näin helposti auki. En olisi uskonut, kommentoi pitkätukainen mieheni reissussa suihkun jälkeen, mutta shampoo kuulemma tuuheuttaa liiaksi hänen leijonanharjaansa.

Koska laatu oli niin hyvä, epäilin tuotteiden olevan kamalan kalliita. Mutta mitä vielä. Olivatkin edullisempia kuin epäilin. Kumpikin pullo maksaa 15,90 €.

 

LUE MYÖS: LUONNONDÖDÖT TESTISSÄ – MIKÄ TOIMI PARHAITEN?

 

LUE LUONNOLLISISTA HISTUOTTEISTA MUIDEN BLOGEISTA:

Secret Wardrobe – Rahua – ylellistä luonnonkosmetiikkaa hiuksille

365 days with Ida – Luonnolliset suosikit hiustenhoitoon

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply