Lifestyle, Matkailu

Vuoden 2017 parhaat Instagram-kuvat ja tarinat niiden takaa

joulukuu 31, 2017

Millä tavalla juhlisin tai huomioisin uutta vuotta täällä blogissani, pohdin äsken. Sitten eksyin Veeran blogiin. Hän oli kerännyt vuoden parhaat Instakuvat yhteen postaukseen. Se oli niin kiva idea että taidanpa tehdä saman. Tosin, yksinkertaisempana versiona, koska olen piakkoin lähdössä hotelliaamupalalle, joten on oltava vikkelä!

Tässä siis  vuoden 2017 parhaat Instagram-kuvat ja tarinat niiden takaa

Vuoden 2017 parhaat Instagram-kuvat

1. Lähtöskumppa lentokentällä. Tuon kuvan nappasin joulukuun alussa, juuri ennen kuin hypähtelin kevein askelin lentokoneeseen, joka veisi minut Väli-Amerikkaan.

2. Terveellinen raakaruoka-annos alkuvuoden reissulla Thaimaassa Koh Samuin saarella.

3. Tämän kultaisen auringonlaskun näin Costa Rican Santa Teresassa. Samana iltana, kun katsoi toiseen suuntaan, näki kaksi sateenkaarta päällekkäin. Satumaista.

4. Rantajoogaa Thaimaan Koh Phanganilla. Koko reissu oli yhtä joogaa. Ihanaa!

5. Maisema meidän Thaimaan hotellin ovelta. Rakastin tuota paikkaa. Harmi, niin harmi että se lopetti toimintansa omistaja-veljesten riitojen vuoksi.

6. Maisema vakiolenkkini alkupäästä. Ensimmäinen päivä tänä talvena, kun kaikki oli kauniin huurteen peitossa.

7. Mennään taas Thaimaaseen. Kuva on otettu hotellin aamupalapöydässä.

8. Jani nappasi tämän kuvan eräänä aamuna, kun oli tuonut mulle aamukahvin sänkyyn. Sitten rakas berninpaimenkoirani Hertta tuli toivottamaan hyvät huomenet. Oi, pakahdun rakkaudesta ja ikävästä! En ole nähnyt tuota pikinokkaa kuukauteen, kun olen täällä Costa Ricassa nyt.

9. Viimeinen kuva on otettu Hämeenlinnan Aulangolta. Liikuntaryhmäni tekee porrastreeniä minun ihaillessani kaunista maisemaa. Kyllä tuolla kelpasikin liikkua ja hengästyä. Ilma oli kivan kostea sateen jäljiltä. Vastaavia maisemia olen nähnyt sittemmin täällä Costa Ricassa.

Extrakuvakin löytyy. Ylläolevan kuvan julkaisin Instagramissa vähän aikaa sen jälkeen, kun olin julkaissut Instagramissa edelläolevan kollaasin. Se muuten kulkee #bestnine-nimellä. Tästä kuvasta tuli lopulta koko vuoden tykätyin. Enkä toisaalta ihmettele. Siinä sattuu olemaan kaikki kohdallaan valosta tunnelmaan.

Kuva on otettu Costa Rican Karibian puolella, Playa Coclesissa eräänä aurinoisena iltapäivänä, kun valo siivilöytyi upealla tavalla palmun lehtien välistä. Edessäni näin Karibian meren aallot, jotka kohosivat niin suuriksi että en uskaltautunut uimaan.

Ihanaa uuden vuoden iltaa, ja onnellista vuotta 2018!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lady of The Mess joulukuu 31, 2017 at 21:30

  Ihania muistoja! Enkä ollenkaan ihmettele, että tuo ylimääräinen kuva on se kaikkein tykätyin – onnellisuus paistaa kuvasta <3
  Onnellista ja hyvää uutta vuotta, Ansku <3

  • Reply Anna-Maria tammikuu 1, 2018 at 03:43

   Haha! Kyllä! Täällä on ollut ihanan helppo hengittää <3 Hyvää ja onnellista uutta vuotta sulle <3

 • Reply Enni / Ennin kengissä tammikuu 1, 2018 at 18:59

  Toi alin kuva on niin ihanan raikas! <3

  • Reply Anna-Maria tammikuu 3, 2018 at 18:15

   Kiitos! Mäkin tykkään väreistä 🙂

  Leave a Reply