Costa Rica, Matkailu

Terkkuja täältä – Postikortti Costa Ricasta

joulukuu 13, 2017

PostikorttiKuvassa onnellinen nainen, jonka yksi unelma on toteutunut. Sademetsäretki: Check! Taustalla tulivuori Arenal. 

Hei pitkästä aikaa! Terveisiä täältä. Kuuman kosteasta Costa Ricasta. Olen ollut täällä jo viikon, melkein kaksi, mutta en ole ennättänyt asettumaan läppärin äärelle.

Ensin oli reissu mahtipontiselle tulivuorelle ja jännittävään sademetsään. Sitten poikkesimme pikkuiseen ja rauhalliseen rantakylään nimeltään Samara. Sain ikävän ruokamyrkytyksen ja olin vuorokauden niin kipeä, että jaksoin korkeintaan lukea tai nukkua, jos vatsakivulta pystyin.

Nyt kaikki on taas hyvin. Olemme Tyynen valtameren puolella Santa Teresassa. Täällä on pölyiset tiet, liikaa autoja ja enemmän turisteja kuin paikallisia, mutta ranta on upea. Leveä ja pitkä. Aallot ovat mahtavat ja meidän hotellimme hauskan uniikki. Kerron siitä toisella kertaa enemmän.

Tänä aamuna söimme hiukan hedelmiä omalla terassillamme ja laskeuduimme sitten jyrkän hiekkamäen alas (hotellille kävely on aina aikamoinen kuntoilusuoritus) aamujoogaan. Sivananda joogan jälkeen olo hyvä. Levollinen mutta energinen. Sitten söimme aamupalaa. Maapähkinävoilla terästetty vihersmoothie sai kaverikseen gluteenittomia pähkinäpannukakkuja hedelmillä ja hunajalla. Huuhdoin herkut alas kefiirijuomalla. Katselimme aamupalaa syödessämme hassua oravaa, joka otti erittäin rennosti puun oksalla.

Alle tunnin kuluttua alkaa surffitunti. On kai parasta alkaa valmistautua jotta en myöhästy. Toivottakaa minulle onnea! Palataan taas!

P.s: Päivitän mahdollisuuksien mukaan Instagram storya, joten sitä kautta pääset matkaan mukaan melkein reaalisti.

Costa RicaVarsinkin Samarassa näkti paljon ratsastajia rannalla. En itse ratsastanut. En ollut vakuuttunut hevosten oloista. Näin niiden käyskentelevän vapaina kaduilla syömässä roskia.

Taivas täällä on aina upea. Varsinkin illalla. 

Samaran ranta on 4km pitkä. 

You Might Also Like

  • Laura joulukuu 14, 2017 at 08:02

    Teidän reissu on näyttänyt upealta, mitä olen Instan kautta seuraillut! 🙂 Toivotaan, että loputkin lomasta menisi mukavasti, ettekä enää sairastuisi 🙂 <3

    • Anna-Maria joulukuu 15, 2017 at 05:27

      Onhan tämä ihana paikka kyllä, vaikkakin jokseenkin erilainen mitä etukäteen ajatteli. Tosin, ollaan nähty vasta niin vähän. Kiitos paljon, toivotaan näin! <3 Eiköhän yksi ruokamyrkytys ja yksi rauskun pisto riitä 😉