Ajatuksia, Ajatuksia/Mielipide/Ajankohtaista, Lifestyle

Lempiblogit – listaus

marraskuu 25, 2017

Elän erikoista aikaa. Minulla olisi vaikka kuinka paljon asiaa. Olisi kerrottavaa, mielipiteitä, vinkkejä ja neuvoja, mutta ne eivät tule ulos. Ironisinta on se, että nyt minulla olisi enemmän aikaa kirjoittaa.

Koska jonkinlainen lukko estää juuri nyt oman sanallisen arkun avaamisen, ajattelin vinkata sinulle omia lempiblogejani. Teemat näissä kulkevat laidasta laitaan – treenauksesta tyyliin ja pohdiskelusta lifestyleen – mutta on olemassa yksi yhdistävä tekijä. Minulle tulee jokaisen blogin takana olevasta ihmisestä fiilis, että hän on hyvä tyyppi (osasta tiedän sen olevan totta). Ja minä olen hyvien puolella.

Ja hei, on toinenkin yhdistävä tekijä. Minulle teksti on hyvin tärkeässä osassa. Kaikissa näissä kerronta on hyvää ja vähintäänkin sujuvaa.

Olkaa siis niin hyvät ja nauttikaa näistä ihanista taideteoksista. Saanko esitellä, tämän hetken lempiblogit!

Lempiblogit

 

Stella Harasek. Tämä nainen ottaa täydellisiä kuvia ja kirjoittaa täydellisiä tarinoita. Löydän Stellan jutuista (ja tyylistä) jatkuvasti samaistumispintaa. Lisäksi Stella on kirjoittajana suurin inspiraationi. Mene ja lue jos et ole sitä vielä tehnyt. Lupaan, et pety.

Stella kuvaa blogiaan lyhykäisyydessään näin: Helsinkiläinen kirjoittaja ja valokuvaaja elää kahvista ja auringosta, metsästää täydellisiä farkkuja ja haaveilee, että saisi matkustaa ympäri maailman.

 

 

Secret Wardrobe. Visuaalinen karkki, mutta ei liian kiiltokuva. Pohdiskelevia tekstejä, kouriintuntuvia tarinoita. Pettämätön tyylitaju. Lisäksi Anna-Maria on valloittavan ihana persoona. Olen onnellinen kun voin kutsua häntä ystäväkseni.

Anna-Maria suhtautuu elämään uteliaasti ja haluaa haastaa itsensä jatkuvaan kehitykseen. Matkustus on suuri intohimo ja arjen iloa hän ammentaa kauniista vaatteista. Blogista löydät asuja, arjen estetiikkaa, reissuelämyksiä ja ajatuksia omannäköisen elämän rakentamisesta.

 

Torpan tyttö. Sielukkaiden kuvien ja tarinoiden täydellinen sopusointu. Ilona kertoo ja kuvaa elämänsä suuria ja pieniä kokemuksia sekä hetkiä. Minulle lukijana teksti on tärkeää. Ilonalla on sana hallussa.

Torpan Tyttö muutti nyt pysyvästi maalle. 14 vuotta Helsingissä vaihtui Torpan maisemiin ja kaupunkiasuntoon pienen pitäjän kirkonkylällä. Näin on hyvä.

 

Super fit me. Kun kaipaan treeni-inspiraatiota, klikkaan tälle sivustolle. Nana on varsinainen ilopilleri ja hyvän energian lähettiläs. Jos luet yhtä treeniblogia, valitse tämä laatusivusto.

Nana jakaa blogissaan treeni- ja ravintovinkkejä sekä reseptejä, sekä kirjoittaa hyvinvointiin ja elämään liittyvistä aiheista rennolla otteella, ei pipoa kiristellen.

 

 

Missä olet Laura. Pidän tämän blogin teksteistä niin, että kurkin muutamankin kerran päivässä olisiko tarjolla jo uusia kauniita lauseita. Laura, pyyntö sulle. Voisitko kirjoittaa useammin? Vaikka noin viisi kertaa päivässä?

Kirjoittaja on neljännen polven arkijournalisti, jonka mielestä bodypump on huono vitsi ja maanantai pelkkä asennekysymys.

MouMou. Rehellistä tekstiä, arkea ja elämää. Pilkettä silmäkulmassa. Tykkään valtavasti Iinan tavasta kirjoittaa ja kertoa. Kuvat ovat laadukkaita ja aitoja.

Näin bloggaaja itse kuvailee blogiaan: Takana melkein kymmenen vuotta muotia, kauneutta, ruokaa ja arjen kommelluksia. Välillä rämmitään ruuhkavuosien keskellä 3-vuotiaan kanssa, toisinaan taas nautitaan muotiviikkojen hulinasta ystävien seurassa toisella puolella maailmaa. 2nd hand -muodin parissa työskentelevä some-ammattilainen päivittää blogia samalla intohimolla kuin uransa alkuvuosina – eikä loppua näy!

 

Vastaisku ankeudelle. Jenny kirjoittaa asioista jotka koskettavat ja jotka antavat toivoa. Hän on tehnyt elämäntapamuutoksen ja laihduttanut onnistuneesti, ja vinkkaa nyt blogissaan omat parhaat neuvonsa. Jennyn laji on juoksu, joten aiheen ystäville löytyy juttuja. Blogin takana on sydämellinen, äärettömän hyvä tyyppi. Täynnä hyvää energiaa.

Kirjoittaa omien sanojensa mukaan Unelmista, haaveista ja tavoitteista sekä niiden toteuttamisesta. Onnellisuudesta. Ilosta. Mielenrauhasta. Tyytyväisyydestä. Rakkaudesta. Itsensä hyväksymisestä. Elämästä. Treenistä. Kehosta ja mielestä. Myötätunnosta. Ystävällisyydestä.

Nelliinan. No herranjestas. Niina nyt vaan on ihana persoona, ja se näkyy blogissa kaikessa ja häpeilemättä. Tykkään persoonan lisäksi myös napakasta kirjoitustyylistä sekä kuvista, jotka kertakaikkiaan toimivat, vaikka ovatkin kaukana hattaramaisista kiiltokuvista.

Niina esittelee bloginsa seuraavalla tavalla: Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kaksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

 

 

Uusi kuu: Superkauniita kuvia, ihanaa sisustusinspiraatiota ja kaunista sekä herkkää tunnelmaa.

Emilia kuvaa blogiaan näin: Uusi kuu on elämäntapa: vanha talo, narisevat lattiat, loputon remontti ja arjen kauniit yksityiskohdat. Suklaata, leipomista, hyvää ruokaa, kukkia ja villasukkia. Sisustamista ja somistamista – uuden ja vanhan kontrastia. Ympärillä arki pikkukaupungissa. Maaseudun rauha ja suuri pelastustaan odottava puutarha.

365 days with Ida. Uusi tuttavuus, vaikka blogi onkin (iki)vanha. Ihmettelen miksi olen löytänyt tämän helmen vasta nyt. Ida kirjoittaa hyvin ja selkeästi, kuvat ovat kauniita ja elämänarvot tuntuvat kohtaavan omieni kanssa. Nyt viimeksi ilahduin Idan älä osta mitään-tekstistä. Olen itse ihan kypsä tähän ostomaniaan ja vimmaan, kun maailma muutenkin hukkuu tavaraan. Ihmettelin Idan postauksen äärellä miksi en itse hoksannut kirjoittaa aiheesta, vaikka aihe on pyörinyt mielessä useana päivänä. No. Hyvä että joku kirjoitti.

Ida itse kuvailee bloginsa sisältöä näin: 365 days with Ida on sekoitus arkea, tyylipohdintoja, ravintolavinkkejä, luonnonkosmetiikkaa, herkullisia (kasvis)ruokareseptejä ja musiikkivinkkejä. 365 päivää kanssani – mukana reissuissa, tunnekuohuissa ja kesäöiden seikkailuissa.

 

 

Sofian stoorit. Tämän blogin löysin vahingossa, mutta onnekseni. Hyvää tekstiä jota on helppo lukea. Koskettavia ja tärkeitä teemoja. Samankaltainen arvomaailma kuin minulla. Olisipa enemmän aikaa lukea kaikki Sofian stoorit!

Sofian Stoorit on yhden ituhippeistyneen Espoolaisen mietteitä yhteiskunnasta, terveydestä, kulttuurista, feminismistä, ihmis- ja eläinoikeuksista, veganismista, ympäristöstä ja kehopositiivisuudesta. Pilke silmäkulmassa, kieli poskessa ja peukalo keskellä kämmentä. Kirjoittaja on 24-vuotias kokoaikainen työntekijä, opiskelija, yrittäjä, feministi, ympäristöaktivisti ja kehopositiivisuuden perikuva.

 

 

Veera Bianca. Veeran matkajutut – ja ne muutkin jutut – on kiinnostavasti kirjoitettu, eivätkä kuvatkaan pöllömpiä ole. Siis oikeasti, rehellisyyden nimissä on sanottava että ne kuvat on upeita! Veera saa tehdä matkailua työkseen, ja olen siitä kyllä vähän kateellinen.

Veera kirjoittaa suomeksi mutta kansainvälisyyden nimissä esittelynsä on englanniksi: That cappuccino addict solo female traveler who prefers life with a side of adventure and cozy hotel beds. A plus size health fanatic and an absolute freaking lady boss living in Helsinki, Finland. Yap, that’s me.

 

Löysitkö uusia tuttavuuksia? Entä olisiko sulla vinkata oma lempiblogit -listasi?

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Katja marraskuu 25, 2017 at 10:40

  No sun blogi on lemppareita, aina olen kaiken lukenut, nyttemmin trenijutut skipannut. Olit mun tyyli-idolija esikuva tässä bloggauksessa ja sain hirveästi asuinspiksiä aiemmasta blogistasi! Mutta edelleen mukana, vaikken ehdi ikinä kommentoida. 🙂

  • Reply Anna-Maria marraskuu 25, 2017 at 10:44

   No voihan apua sentään, kiitos hei! Nyt tuli kyllä puna poskiin tässä ihan <3 <3 Halaus sulle sulle ihana! 🙂

 • Reply Anna-Maria / Secret Wardrobe marraskuu 25, 2017 at 20:56

  Oi, mitne ihanasti sanottu! Kiitos tästä – tulipa hyvä mieli!! <3 <3

  • Reply Anna-Maria marraskuu 27, 2017 at 09:54

   xoxo <3

 • Reply Ilona marraskuu 25, 2017 at 21:11

  Aww kiitos Ansku tästä kunnianosoituksesta <3
  Mä olen nyt kuukauden ajan tehnyt piiitkää listaa siitä, mitä kaikkea pitäisi blogissa kirjoittaa syksystä ja kaikesta, ja yhtään postausta ei ole sinä aikana päätynyt valmiiksi asti. Mutta kyllä mä nyt sun ansiosta postaan jotain jo julkisuuteenkin, lupaan 🙂

  • Reply Anna-Maria marraskuu 27, 2017 at 09:55

   <3 Ihanaa, koska mä odotan jo innolla uusia juttuja! :)

 • Reply Lady of The Mess marraskuu 25, 2017 at 21:57

  Kiitos vinkeistä – suurin osa toki tuttuja, mutta pari uuttakin. Käynpä tutustumassa:)

  • Reply Anna-Maria marraskuu 27, 2017 at 09:55

   Jee, kiva jos löytyi uusia tuttavuuksia 🙂

 • Reply Sofian Stoorit marraskuu 26, 2017 at 11:40

  Oih! Kiitän ja kumarran, on uskomatonta päästä samalle listalle rautaisten mimmien kanssa 😉 Itse fanitan kovasti Stellaa, hän on kadehdittava sanataituri ja loihtii instasisällöstäänkin aina niin silmää miellyttävää katseltavaa 🙂

  Listassa oli monta omaakin lempparia, mutta lähiaikoina on tullut luettua useammin myös Bluestockingia ja Muslaa.

  • Reply Anna-Maria marraskuu 27, 2017 at 09:58

   <3 Hei kiva kun vinkkasit blogeja, nämä ovatkin mulle uusia. Täytyy tutustua!

 • Reply Iina /MouMou marraskuu 26, 2017 at 21:33

  Kovin on samantyyinen kuun oma listani. Yks Ansku puuttuu! 🙂

  • Reply Anna-Maria marraskuu 27, 2017 at 10:00

   <3 <3 <3

  Leave a Reply