Ajatuksia/Mielipide/Ajankohtaista, Lifestyle, Oma elämä

Ihan vain kuulumisia

marraskuu 17, 2017

Kaksi viikkoa reissuun. Niin, lähden siis pian tutkimaan Costa Ricaa. Suokaa anteeksi superlatiivin käyttöni, mutta on äärettömän siistiä, että toiveeni päästä matkustamaan kaksi kertaa vuodessa on kuultu. Aikaisemmin haaveilin lentäväni lämpöön alkuvuodesta ja valoon loppuvuodeksi. No. Nyt se on totta! Kannatti toivoa. Kannatti suhtautua positiivisesti tähänkin asiaan. Olen niin kiitollinen! Siitäs saitte kaikki järkevät kyynikot.

LUE MYÖS: POSITIIVINEN ASENNE, ONNELLISEMPI ELÄMÄ – OLEN KOKENUT TÄMÄN ITSE

Juuri nyt ajattelen, että tekee superhyvää saada etäisyyttä kaikkeen. Epäilen, että tammikuussa takaisin Suomeen saapuu aivan uusi minä. Uusi vuosi ja uusi nainen. Kuulostaa hyvältä.

Kuulumisia

Viimeisimmän postaukseni jälkeen tuntuu vaikeahkolta kirjoittaa uutta. Se vastaanotettiin niin äärimmäisellä tavalla. Sellaisella, jollaista en uskonut tapahtuvan. Jo sen kirjoittaminen heitti syvälle takaisin kaikkeen kokemaani. Kävin kaiken taas läpi, moneen kertaan. Jutun julkaiseminen sai sydämen hakkaamaan ja hien nousemaan pintaan. Kun tähän lisätään vielä kaikki ne viestit joita sain, joihin reagoin, jotka myötäelin ja tunsin, oli olo muutaman päivän ajan aika hurja. Pelkäsin taantuneeni. Ja toisaalta, kyllähän siinä niin kävikin.

Opin taas uutta itsestäni. Tämän hetken stressinsietokykyni ei ole vielä ihan priimaa, joten tekee hyvää edetä kärsivällisesti. Ja ehkä olla vaan ihan paikallaankin välillä.

id_kuulumisia

Tänään on perjantai. Vasta tänään olen ollut taas aidosti virkeä. Tai no, sanotaan näin että fiilis alkoi muuttua eilen. Menin junalla Helsinkiin ja mietin matkalla, että perun sittenkin kaikki menot. Istun vain itsekseni jossain rauhallisessa kahvilassa. Seuraan vierestä ihmisten menoa ja palaan sitten kotiin.

En onneksi antanut höpsölle ajatukselle valtaa. Ensi töikseni poikkesin pressitoimistossa ihastelemassa Plantagenin inspiraatio-loungea. Jos viettäisin tänä vuonna joulua, koristelisin kotiani useammalla eri tyylisellä kuusella. Tekisin minimetsän. Näytti niin hauskalta!

Nautiskelin kauden ensimmäisen glögin Reetan kanssa. Oli ilo nähdä häntä pitkästä aikaa. Pikkuhiljaa energiatasot alkoivat kohota. Sitten testasin Elixialla uutta treeniä nimeltään Prformance 2.0. Se kehittää voimaa, kestävyyttä ja kehonhallintaa. Tapasin sielläkin tuttuja, ja heidän energiansa vaikutti minuunkin. Jotain hyvää siis siinä, että imee sienen tavoin muiden ihmisten energioita itseensä.Vaikka treeni oli napakka ja laittoi kädet tärisemään, se toimi upealla tavalla energiavarastoja buustaavana. Teki niin hyvää, vaikka epäilinkin jaksanko vetää koko setin läpi. Jaksoin. Helposti. Olisin jaksanut jopa jatkaa! Ugh!

 

Nukuin viime yön hyvin. Se on huippujuttu koska muutama yö meni vähän plörinäksi. Olin niin viime postauksen aiheuttamissa tiloissa, että näin unen ja valveen sekaisia näkyjä mm. some:sta! Siis samaan tapaan kuin joskus töistäni, kun hoidin potilaita omassa sängyssänikin. Aikamoista.

Heräsin tänään hyvällä fiiliksellä – vaikkakin kankeana eilisestä treenistä johtuen, AUTS! – ja huomasin konkreettisesti olon taas tasaantuneen. Muuttuneen normaalimmaksi ja seesteisemmäksi. Tuntuu hyvältä.

Toivon sullekin oikein mukavaa ja ilon täyteistä viikonloppua. Tee sitä hyvä.

You Might Also Like

  • Laura marraskuu 17, 2017 at 16:41

    Oi ihanaa, kun matkaasi on noin vähän aikaa :). Itsekin kaipaisin nyt jonnekin lämpimään – vielä pitää kuitenkin jokunen kuukausi odotella, kun Venetsian matkamme on vasta huhtikuussa.

    • Anna-Maria marraskuu 17, 2017 at 20:40

      Joo! Vielä pitäisi ehtiä kaikenlaista 🙂 Venetsia kuulostaa hyvältä. Olen käynyt lapsena, mutta haluaisin ehdottomasti nähdä kaupungin myös aikuisin silmin 🙂 Mukavaa matkan odotusta! <3