Ajatuksia/Mielipide/Ajankohtaista, Hyvinvointi, Lemmikit, Lifestyle, Matkailu, Oma koti, Sisustus

Nyt alkoi (hyvinvointi)loma!

heinäkuu 8, 2017

Torstaina – kun olin ensin tehnyt sairaalan sydänosastolla aamu- ja iltavuoron putkeen, ja puhelimen aktiivisuusappi kehui tuhansista askeleista – pudotin työpaikan avaimet ja kellokortin kotini eteisessä sijaitsevaan lasiseen astiaan. Unohdin ne sinne seuraaviksi 11 päiväksi. Nyt nimittäin alkoi loma hoitajan työstä.

Onpa ihana fiilis!

Eilen oli ensimmäinen lomapäivä. Sen kunniaksi aurinko paistoi heti aamusta saakka. Nukuin pitkään, ja sain karistettua suurimmat univelat harteiltani. Sitten tein nautinnollisen aamujoogan paahteisella terassilla. Venyttelyn jälkeen puurokin maistui tavanomaista paremmalta.

Kaksi viherkasvia on odotellut uusiin ruukkuihin ja multiin pääsyä, nyt sain nekin vihdoin hoidettua. Tuntui kivalta saada kädet multaan. Illalla käytiin mukavalla kävelyllä lähimetsässä. Sinne johtava, pellon vieressä kulkeva polku oli röyhähtänyt täyteen heinää ja koiranputkia. Nuorempi koiramme nautti viidakkomaisesta, korkeasta kasvustosta. Se hyppi ja loikki siellä kuin delffiini aallokossa.

Tänäänkin aurinko on hellinyt. Pyöräytin aamupalaksi supersmoothien. Hörppäsin sitä lasillisen, ja sitten oli napakan joogan vuoro. Aamuauringossa, tietenkin. Intoa ja energiaa riitti vielä kahvakuulatreeniinkin, ja kahden berninpaimenkoiran pesuun.

Ne olivatkin jo kuurauksen tarpeessa. Pikinokat vietiin tänään reissuun, tutulle kasvattajalle hoitoon, kun me otamme huomenna aamulla suunnaksi Turun ja Ahvenanmaan. Edessä on pieni kesäreissu, joka jatkuu sitten vielä mökkeilyllä itä-Suomen tuntumassa.

Eikä ne reissut siihen jää. Tänä kesänä pääsen tutkimaan vielä Kotkan ja Haminan seutua (en yhtään tiedä mitä odottaa!), ja loppuvuodesta lennämme Costa Ricaan. Lämmittelemme Costa Rican tunnelmia jo omalla terassilla, joka alkaa tänä vuonna muistuttamaan unelmieni patiota. On kaislamattoa ja viherkasvia, ja kiva boheemi tunnelma.

Rentoa ja nautinnollista viikonlopun jatkoa sulle!

You Might Also Like