Hyvinvointi, Ravinto, Smoothiet

Kokeilemisen arvoinen yhdistelmä: Kookosvesi ja proteiinijauhe

kesäkuu 28, 2017

Jos olet ennenkin lukenut tätä tai aikaisempaa blogiani, et ole voinut välttyä tiedolta, että minä rakastan kookosta. Pidän niin kookosöljystä, kookosmannasta kuin kookosvedestäkin.

Kookosvedestä kirjoitinkin tovi sitten, ja mainitsin jutussa kookoksen erinomaisesta ominaisuudesta. Se kun on loistava, luonnollinen nesteyttäjä. Sen elektrolyyttitasapaino muistuttaa ihmisen veren elektrolyyttitasoa, ja siksi kookosvesi sopii hyvin vaikkapa raskaan treenin jälkeiseksi juomaksi. Ja kun sekaan lisää vielä proteiinijauheen, on käsissä erinomainen, nestetasapainoa korjaava proteiinijuoma.

Tällä hetkellä meillä nautitaan aina välillä treenin jälkeen puhdasta kookosvettä sekoitettuna Fastin Natural-sarjan raakakaakaolla maustettuun heraproteiiniin. Tämä on niin hyvä yhdistelmä, että kelpaisi vaikka herkuksikin. Lämmin suositus.

 

You Might Also Like