Ajatuksia/Mielipide/Ajankohtaista, Lifestyle

Se tunne kun…

toukokuu 7, 2017

…stressin vuoksi olet purrut hampaitasi yöllä yhteen, ja sun leuat jäävät jumiin kun syöt aamupalaa.

…saat itsesi raahautumaan töihin vaikka olet ihan uupunut, ja kuulet ensimmäisenä, että iltavuorosta puuttuu yksi työntekijä ja huomisesta aamuvuorosta toinen.

…yrität yhdessä illassa lukea ja sisäistää koko pääsykoealueen, kun et aiemmin ole ehtinyt.

…huomaat, että toisen koulun pääsykoekirjan palautus on tänään, ja olet lukenut siitä 48 sivua.

…tajuat unohtaneesi, ettet oikeasti ole edes voinut satsata näihin tuleviin pääsykokeisiin kunnolla, koska olet tavoitellut aivan eri asiaa viimeiset vuodet, mutta yritit silti satsata kuin kunnon perfektionisti konsanaan.

…sinulle kuvaillaan täydellinen hoitoalan ammattilainen, sellainen, joka sinäkin haluaisit olla mutta et olosuhteiden vuoksi voi.

…erittäin inspiroivan viikonlopun jälkeen istut keittiönpöydän ääressä, ja itkeä vollotat turhautumista, väsymystä ja selkäkipua.

…luet blogikollegan stressipäivityksen ja saat vertaistukea.

…tapaat ihmisen, jonka kanssa synkkaa niin täydellisesti, että unohdat teidän tapaavan vasta ehkä kolmatta kertaa ♡ Jenny ja Mippi, tämä oli teille.

 

…tietyt asiat vaan yllättäen tipahtavat eteen, ja alkavat järjestyä puoliksi itsestään ja tunnet olosi sen vuoksi järjettömän hyväksi.

…tajuat kuinka paljon raha määrää, ja kuinka paljon se ärsyttää. Että rahan vuoksi et voi tehdä työtäsi niin kuin se kuuluisi, ja uuvut siihen, mutta olet silti pakotettu tekemään sitä. Koska raha.

…mietit, että minkä huoneen lattiat pesisit seuraavaksi, ja hoksaat, että koko talo on jo siivottu. Eikä se tuntunut edes vastenmieliseltä!

…heräät siihen, kun sun rakas ojentaa aamuisen kahvimukillisen ja alkaa heti pohtia ääneen seuraavan reissun lentolippujen hankintaa. Ehkä paras tapa aloittaa uusi päivä.

…leffailtaa viettäessäsi määrittelet ainoaksi valintakriteeriksi sen, ettei leffa olisi ihan mahdottoman typerä, ja sitten tajuat katsovasi älytöntä, sovinistista sontaa, joka pilkkaa naisia ja homoja, ja ehkä jotenkin kömpelösti yrittää pilkata myös miehiä (Voitte suudella sulhasta).

…teet elämäsi ensimmäisiä, useita täyskaatoja keilaradalla.

…kerrot läheisellesi tehneesi useita täyskaatoja keilaradalla edellisenä iltana, ja hän vitsailee, kuinka se on mahdollista.

…syöt kevään ensimmäisen terassilounaan omalla terassilla auringonpaisteessa, kymmenien lintujen laulaessa ympärillä ja tajuat, että kaikki on just nyt tosi hyvin.

You Might Also Like