Lifestyle, Oma tyyli, Pukeutuminen

Istuvat farkut leveälanteiselle ja kapeavyötäröiselle

huhtikuu 9, 2017

Hoi sinä lyhytjalkainen, kapeavyötäröinen ja leveälanteinen nainen! Onko istuvien farkkujen metsästys lähes mahdotonta? Tässäpä sinulle vihdoin apu pulmaasi.

Minun vartaloni malli on juuri tuollainen edelläkuvatun kaltainen. Se tekee farkkujen ostamisesta ärsyttävää, kun sopivaa mallia ei helpolla löydy. Jos takapuolen ja reisien päällä oleva farkkukangas onkin kohdillaan, on vyötärön kohta niin löysä, että tuolilla istuessani pyllystäni vilkkuu puolet.

Ja pituus. Farkkujen puntit tuppaavat laahaamaan maata, mutta onneksi on ompelukoneen omistava äiti. Ja toisaalta, parempia pituusmitoituksiakin on nykyisin enemmän tarjolla.

Löysin vuosi sitten puoliksi vahingossa minulle sopivan farkkumerkin. Vaatekaupan myyjä tarjosi niitä viimeisenä oljenkortenaan, kun kaikki muut oli jo sovituksessa hylätty.

– Koitas nyt piruuttasi vielä nämä, hän sanoi itsekin epäuskoisena, että ne olisivat sopineet minulle.

Oho. Ne olivat täydelliset. Ei tarvinnut ajatella laihduttavansa tai lihottavansa mistään kohdasta. Eikä farkkuja tarvinnut viedä äidille lyhennettäväksikään.

Nyt kun ostin samalta merkiltä toiset farkut – vaaleammat kevääksi – muistin, että minunhan piti vinkata löydöstäni täälläkin!

Kyseessä on siis ruotsalainen Nudie Jeans. Minä ostin ensimmäisen punttiparini Hämeenlinnan Carlingsista, mutta siellä merkkiä ei enää edusteta. Nämä kuvissa näkyvät uskalsin tilata Zalandolta, nyt kun koko oli tiedossa.

Kiitos kuvista Anna-Marialle

You Might Also Like