Bocas Del Toro, Matkailu, Panama, Panama City

Terveisiä Panamasta!

helmikuu 24, 2017

Istun juuri hotellin katutasolla sijaitsevalla parvekkeellamme. Kun kohotan näppäimistöltä katseeni, siintää meri suoraan edessäni. Tai siis, siintäisi jos näkisin sinne. On ilta ja aurinko laski juuri.

Olemme olleet reissussa vain vähän aikaa, mutta iltoja ja öitä on vietetty jo monessa paikassa. Panama Cityssä nukuimme perusmukavassa hotellissa kaksi yötä, bussissa vierähti yksi vähemmän mukava yö, ja viime yönä nukuin järjettömän suuressa villassa, johon puolivahingossa eksyimme.

Olen nyt kokenut Panaman kanavan ja niin suuren ostoskeskuksen, että eksyin sinne monta kertaa.

Olen ihastellut Panama Cityn kaunista vanhaa kaupunkia ja huikean korkeita pilvenpiirtäjiä.

Tänään katselin kymmeniä perhosia, jotka lepattelivat kauniin kukkean puun ympärillä. Pieni lintunen lennähti imemään mettä viereisen pensaan punaisista, vähän hassun näköisistä karvaisista kukista. Sitten tuli toinen, kolmaskin. Ne olivat kolibreja! Yritin tallentaa niitä kameran muistikortillekin, mutta nuo pikkuiset söpöläiset ovat niin nopeita, että kaikki kuvat epäonnistuivat. Ei haittaa. Oli ihana kokea tuo taianomainen hetki.

Söin tänään aamiasta vanhassa jokilaivassa. Kun olimme poistumassa, kalifornialainen vanhempi pariskunta osoitteli mereen laiturin viereen. Kymmeniä, ellei jopa satoja meduusoja uiskenteli vedessä. Olivat hienoja.

Nyt olemme Bocas Townissa, meille jokseenkin epätyypillisessä paikassa. Majoituimme suureen merenrantaresorttiin, jossa on iso uima-allas.

Monet paikat täällä ovat täynnä tai liian kalliita meille, joten nyt on hyvä aika testata olemmeko resort-ihmisiä. Heh. Ainakin tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin ja paikka vaikuttaa rauhalliselta.

Itse kaupunki on todella suloinen värikkäine puutaloineen ja rentoine ilmapiireineen. Huomenna on ehkä syytä vuokrata polkupyörä ja lähteä tutkimaan paikkoja.

 

Tämä juttu on julkaistu 12.1.2016 aiemmassa blogissani.

You Might Also Like