Hyvinvointi, Ravinto, Smoothiet

Virkistävä aamusmoothie

helmikuu 17, 2017

Hei ystävät! Maistuisiko virkistävä smoothie? Mintusta, luomusitruunasta, avokadosta ja banaanista saat ihanan pehmeän, sopivan makean ja ahh niin herkullisen smoothien. Avokadon hyvät rasvat hellivät kuivaa ihoa sisältäpäin, ja sitruuna yhdessä mintun kanssa buustaa päiväsi käyntiin. Suosittelen testaamaan!

Laita blenderiin vettä (tai jotain muuta haluamaasi nestettä. En kuitenkaan suosittele lehmänmaitoa).
Lisää nippu tuoretta minttua, yksi avokado ja banaani, sekä luomusitruunasta neljäsosa kuorineen. Minä sujautin viime hetkillä vielä lehtikaalin lehtiäkin tuomaan kalsiumia sekä vitamiineja smoothieeni.

Surauttele ainekset sekaisin ja nauti lempeän vaaleanvihreä juoma jäiden kanssa aamupalaksi.

 

You Might Also Like