Lifestyle, Ravintolat, Ravintolat ja kahvilat

Ihana kahvila Helsingissä – täältä saa raakakakkuja!

helmikuu 16, 2017

Saanko esitellä Helsingin kauneimman kahvilan? Sen lisäksi, että se on valtavan ihana, sieltä

a) Saa raakakakkuja. Valikoimaa on riittävästi. Allekirjoittaneelle iski valinnanvaikeus. Lisäksi listalla oli myös raakajäätelöä! Minä herkuttelin kakulla, joka oli kuin snickers-patukkaa. Ihan oikeasti. Tai-vaa-llis-ta.

b) Saa silmänruokaa. Kahvila on kaunis. Herranjesta, että se on kaunis. Ja niin täynnä kaikenlaisia pieniä ja isoja kekseliäitä yksityiskohtia, että sitä vaan katseli ihastuksissaan ympärilleen. Kunnes hoksasi, että siinä se maailman herkullisin raakakakku olla köllöttää kauniilla lautasellaan. Kimppuun!

c) Saa hyvän mielen. Koska henkilökunta oli ystävällistä, mutta ei sellaista ärsyttävän maireaa. Pidin.

Pidin myös siitä, että kahvila oli tilava sekä valoisa. Ei tarvinnut istua pimeässä, selkä kiinni naapuripöydän asiakkaan kanssa. Avaraan kahvilaan tulvi luonnonvaloa avoimesta ikkunasta, josta kantautui ajoittain myös kaupungin ääniä. Mutta ei sillä tavalla häiritsevästi.

Tämän kivan kahvilakokemuksen löydät Cafe Kokosta. Osoite on Kalevankatu 31 a 6. Sinne vain sisäpihalle, rohkeasti käännös oikeaan ja portaikkoon, ja siitä kakkoskerrokseen.

You Might Also Like